Jalkahoitoa Kauhajoella

Ota yhteyttä

Jalkahoitoa Kauhajoella

Ota yhteyttä

Jalkahoitoa Kauhajoella

Ota yhteyttä

Jalkahoito Liikkuvat Jalat / Marja Mäkinen tarjoaa jalkahoitoa Kauhajoen kaupungin alueella. Olen jalkojen hoitaja, jolla on koulutuksen ja yli kymmenen vuoden kokemuksen tuomaa ammattitaitoa hoitaa mitä erilaisimpia jalkaongelmia. Jalkahoitolani sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Kauhajoella, ja hoitolaan on helppo tulla myös pyörätuolilla.

  • Jalkahoidot hoitolassa tai koti- ja laitoshoitoina. Parilliset viikot hoitolassa ja parittomat viikot kotikäynneillä.

  • Hoitolaan esteetön pääsy pyörätuolilla ja rollaattorilla.

  • Hoidan myös vaativia ongelmia.

  • Hoitolasta voit ostaa jalkojenhoitoon tarkoitetut laatutuotteet.

  • Tarjoan myös parafiinihoidot käsille ja jaloille.

  • Hemmottelua luomutuotteilla!

  • Kysy lahjakorteista ystävälle tai sukulaiselle!

Ennaltaehkäisevää jalkahoitoa

Sairastatko nivelrikkoa, reumaa tai diabetesta? Silloin on tärkeää huolehtia ennaltaehkäisevästä jalkojenhoidosta, jolla varmistat jalkojen toimintakyvyn. Tarjoan myös kuntouttavaa jalkojenhoitoa ja hierontaa. Perusjalkojenhoidossa poistan erilaiset känsät ja kovettumat. Jos kärsit kivuliaista jalkavaivoista, kuten sisäänkasvaneista kynsistä, ota heti yhteyttä.

Myös koti- ja laitoshoitoina

Jos et pääse liikkumaan tai sinulle on muutoin helpompaa toteuttaa jalkahoito kotonasi tai laitoksessa, se onnistuu. Pääasiassa parittomat viikot olen koti- ja laitoskäynneillä. Alueenani on Kauhajoen kaupunki. Voit myös ostaa lahjakortin lähimmäisellesi – hyvinvoivilla jaloilla astelee iloinen ihminen!

Myynnissä laadukkaita jalkahoitotuotteita

Meillä on myynnissä DeoMed-terveysvaikutteisia sukkia, jotka ovat muun muassa puristamattomia ja saumattomia sekä sopivat isoonkin jalkaan.

 

Kysy myös laadukkaista jalkojenhoitotuotteista! Olen Colose-ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjä ja kotisalonkiopas. Valikoimastamme löydät myös Jalkis-tuotteet, kiristämättömät Sidosteen sukat isoillekin jaloille ja Mediteamin laadukkaat kompressiotuotteet ja apuvälineet. Mediteamin tuotteisiin voit tutustua heidän kotisivuillaan.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.